Bedrijfsoefentherapie

Trainingen in houding en beweging op het Werk

Schiet het weer eens in uw rug, na een dag werken bent u helemaal ‘op’, terwijl u voornamelijk ‘alleen maar’ achter de computer heeft gezeten.  Oefentherapie Cesar kan een structurele oplossing bieden voor klachten die door werk ontstaan.

Samen met de oefentherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Uw oefentherapeut begeleidt en traint u in het aannemen van een gezondere houding. U wordt bewust van negatieve (werk)gewoontes en leert deze te doorbreken.

U moet denken aan de juiste werkhouding bijv. zithouding op kantoor, het bukken en de juiste tiltechniek om overbelasting te voorkomen.

Ook krijgt u voorlichting en advies over inrichting of aanpassing van uw werkplek en indien nodig over het gebruik van hulpmiddelen.

Houdingstips - Beweegadviezen - Ergonomie

Bedrijfsoefentherapie vindt plaats in de werkomgeving. Daar analyseert de bedrijfsoefentherapeut door middel van een werkplekonderzoek de handelingen die werknemers verrichten en de wijze waarop zij deze uitvoeren. Op grond daarvan krijgen werknemers individueel of in groepsverband begeleiding. Het blijkt dat klachten en ziekteverzuim hierdoor aanzienlijk verminderen.

Info

Individuele training : guus@cesar-oefentherapie.nl

Grote opdrachten gaan via info@arbody.nl

Info: www.arbody.nl