Wie zijn wij

Anja Lodder

Ik ben Anja Lodder en werk sinds 1986 met plezier in de praktijk oefentherapie Cesar Dongen. 
Mijn specialisaties zijn klachten rondom zwangerschap en bevalling, spanningsklachten, ademhaling, jongeren met houdingsklachten, rug- en nekklachten, chronische pijnklachten
Ruim 18 jaar heb ik de cursus Zwangerschapsbegeleiding en Baby op Komst gegeven, bij Thebe. Tegenwoordig behandel ik zwangere vrouwen met klachten individueel en geef groepslessen volgens het nieuwe beweegprogramma ZwangerTotaal!  
Ik heb mij aangesloten bij het Netwerk chronische pijn voor Oefentherapeuten (Cesar-Mensendieck).
Het is en blijft voor mij een uitdaging om mensen bewust te maken van zichzelf, van de houding en ontspanning en hun bewegingsmogelijkheden. Mensen te motiveren, activeren en begeleiden in het omgaan met pijnklachten en/of beperkingen. 

Guus Tempelaar

Ik ben Guus Tempelaar, en sinds 1990 als oefentherapeut Cesar werkzaam in Dongen.     Sinds 1998 ben ik me gaan richten op bedrijfsoefentherapie, voor het geven van preventieve trainingen en ook ergonomische adviezen. In allerlei bedrijfstakken ben ik actief geweest: de bouw, weg -en waterbouw, afvaldiensten, gemeentewerken, metaal, scheepsbouw, bandengarages, voedselindustrie, maar ook in kantoren. 
Hiernaast ben ik sinds 3 jaar actief als waarnemend therapeut in de ouderenzorg en met name betrokken bij revalidatie van ouderen, bij chronische ziektes, blessures of na een operatie. Ook vervang ik regelmatig collega therapeuten in de regio, bij ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof. Met veel plezier werk ik in verschillende omstandigheden en wil als therapeut overal inzetbaar kunnen zijn. 

 

Kwaliteit

We zijn beide aangesloten bij de vereniging voor oefentherapeuten Cesar-Mensendieck. Regelmatig worden er bij- en nascholingen gedaan om de kwaliteit in een hoog vaandel te houden. 
 

Beide oefentherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.